Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Cég

Targoncát is lehet venni online árverésen

Targoncát, raklapemelőt és állványokat is elárverez egy élelmiszer-diszkont áruházlánc. A cég kötelezően lecseréli a 10 évet futott eszközeit, amelyeket online aukción értékesít. A tételek nagy száma miatt a tárgyak több fordulóban kerülnek kalapács alá, az árverés lebonyolításával az Intergavel Aukciósházat bízták meg. A licit első köre március 17-én 10 órakor zárul, előtte van rá lehetőség, hogy az érdeklődők személyesen is megtekintsék a kiválasztott cikkeket.

Új csarnokkal bővítik a termelési kapacitást Lőrinciben

Új üzemcsarnok építésével fokozza gyártási kapacitását és teljesítményét a Tervező és Kereskedelmi Mérnöki Iroda Kft. (TÉK MI Kft.). Az egyedi gépgyártással foglalkozó vállalkozás jelenlegi csarnokának méretei korlátozzák a fejlődési lehetőségeket, így pályázatot nyújtottak be új csarnok építésére.

Rekordévet zárt a legnagyobb retail szolgáltató

Mintegy 4,8 milliárd forintos rekordbevétellel zárta tavalyi üzleti évét a Laurel cégcsoport. Az ország piacvezető kassza- és retail szolgáltatója a pénztárgépek online átállításával a szokásos terhelésének többszörösén üzemelt, de idén visszatér a „normál üzemhez” és a továbbiakban elsősorban a szektorhoz kapcsolódó innovációkra koncentrál.

Biztonságosabb és energiatakarékosabb lett az ajkai távhőrendszer

Fél évvel a tervezett zárás előtt befejeződött az ajkai távhőszolgáltatás korszerűsítése. A beruházás csökkenti a fűtési rendszer hőveszteségét és a felhasznált elektromos energiamennyiséget. A beruházás eredményeként a felhasználók kevesebb üzemzavarra is számíthatnak. A beruházás teljes költsége 127 millió 700 ezer forint volt, amelynek 50 százalékát, 63 millió 850 ezer forintot a Primer Ajkai Távhőszolgáltatási Kft. az Európai Unió Kohéziós Alapjából, és a Magyar Állam támogatásával nyert el.

Jön a laposkassza

Zöld utat kapott a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól az első, tableten működő online pénztárgép.


Felhőbe költözik a ProgAdat ügyviteli rendszere

Felhőkörnyezetben is működik ezentúl a hazai kereskedelem egyik elterjedt ügyviteli megoldása, a ProgAdat ProFinance rendszere. Ezzel a vállalkozások egyszerűbben, és alacsonyabb rendszeres költségekkel juthatnak hozzá a kereskedelmi-ügyviteli feladatokat hatékonyan kezelő alkalmazáshoz.

Nosztalgiakiflit is sütnek az új Lipóti pékségekben

Bővíti hálózatát a Lipóti pékség. Az elmúlt évben 21 üzletet nyitottak, és további nyolc megnyitása várható a közeljövőben.

CSAK EGY SZIKRA KELLETT A FEJLŐDÉSHEZ

Új, CNC vezérlésű huzalszikraforgácsoló berendezéssel bővítette gépparkját a törökbálinti Manex kft.

Egyéni vállalkozó is nyerhet több mint 40 milliós EU-s támogatást

Tévhit, hogy csak olyanoknak érdemes nagyobb összegű EU-s támogatásra pályázni, akik legalább kft.-t üzemeltetnek.

A munkakörnyezet fejlesztésével megtarthatók a jó szakemberek

A jól képzett szakemberek megtartása is fontos szempont volt, amikor új üzemcsarnok építésével fokozta kapacitását és teljesítményét a mélyépítéssel és ipari szerelési munkákkal foglalkozó, hevesi Nexus Kft.

Gyorsítják Miskolcon a csarnoképítéseket

Miskolci csarnoképítéseknél használják fel először azt a csúcskategóriás földmunkagépet, amelynek beszerzését az Európai Unió támogatta. A kivitelező Constructor Sipos Kft. a friss megbízások révén új munkahelyeket is teremt.

Lefőtt az utolsó kávé: elárverezik a bezárt budapesti Douwe Egberts gyár eszközeit

Árverést rendeznek a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – közölte az Intergavel aukciószervező társaság vezetése.

Száműzik a békákat az új üzemcsarnokból

Új üzemcsarnok építésével fokozza gyártási kapacitását és teljesítményét a 115 éves múltra visszatekintő Tolnatext Bt.

Energiatakarékos megoldás a pékségek nagy részének

Világújdonságnak számító technológia működik Tiszakécskén egy pékségben.

Elárverezik a bezárt Óbudai Sütőipari Zrt. üzemi berendezéseit

Több mint kétszáz tételre osztották az Óbudai Sütőipari Zrt. berendezéseit, amelyeket felszámolás miatt adnak el. Az értékesítésükre nyílt árverést írtak ki, amelyen helyszíni regisztráció után bárki részt vehet. A termékpalettán olyan eszközök szerepelnek, amelyek nemcsak a sütőipar, de az élelmiszer-, illetve gépipar egyéb területein is hasznosíthatóak.

Meghosszabbították a Knorr-Bremse használt eszközeinek árverését

Jó állapotú gépeket, berendezéseket adnak el az internetenKörnyezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat