Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Cég

Tesco digitális pupillamérő

A bevált online aukciós módszerrel értékesíti optikai szalonjainak feleslegessé vált berendezéseit a Tesco. A listán az optikus szakemberek, szemészek számára jól ismert és nélkülözhetetlen eszközök szerepelnek.

Mintegy 96 tétel szerepel a Tesco legújabb árverésén, amelyen optikai szalonjainak feleslegessé vált berendezéseit értékesíti a cég. Ezúttal a tétellistát látva az átlagember nem gondolná, hogy azokat a Tesco értékesíti. Az őszi árverésen különböző szemészeti vizsgálóeszközökre, például dioptria- és pupillamérőkre, szemtükör-vizsgálókra, Refracto-Keratométerekre lehet licitálni, és megszerezni az újszerű berendezéseket nem egyszer mélyen a piaci ár alatt.
A friss aukció tételeinek együttes kikiáltási ára több mint 20 ezer euró. A legolcsóbb eszközök már 10 euróért is elvihetők, míg a legdrágábbak akár több ezer eurót is érhetnek.
Minden esély megvan rá, hogy az áruházlánc legújabb aukciója ezúttal is nagy érdeklődést kelt. A Tesco már évek óta az online aukciót választja, ha a tervezett csere miatt, vagy egyéb okból meg kell válnia a berendezések egy részétől. Ez az értékesítési forma ugyanis garantálja a tiszta versenyt, az átláthatóságot, nem beszélhetnek össze a licit résztvevői, hiszen egymást nem, csak az aktuális tétet látják. Nincs szándékos árfelhajtás, ami kedvező a vevők szempontjából, a versengés pedig az eladónak biztosítja az elérhető legjobb árakat – ismertette a megoldást Kocsis Csaba, az árverést szervező Intergavel Aukciószervező Kft. vezetője.


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat