Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Hírek

Ez az ember egy olyan szabadalommal rendelkezik, amely tönkreteheti a Monsantot, és megváltoztathatja a világot

A következő információk olyan jelentőséggel bírnak, melyek gyökeresen megváltoztathatják egész világunkat számtalan pozitív módon.

A Monsanto nem akarja, hogy ezek az információk elterjedjenek, mert az gyakorlatilag a végét jelentené.

2006-ban egy Paul Stamets nevű embernek megadtak egy szabadalmat. Annak ellenére, hogy Paul a világ egyik vezető mikológusa (1), szabadalma nagyon kevés figyelmet kapott. Hogy miért? Ahogy a növényvédőszer-ipar vezetői kijelentették, ez a szabadalom a "legforradalmibb technológia, amit valaha láttunk." És amikor azt mondják forradalmi, azzal arra utalnak, hogy gyakorlatilag szétzúzná a növényvédőszer-ipart úgy, ahogy van.

Már jó ideje nem tagadható, hogy a növényvédőszer-ipar hihetetlenül káros hatással van a földekre, az emberekre, állatokra, a növényekre és a rovarokra. A világ méh állományának gyors csökkenése a Monsanto kémiai kotyvalékainak tulajdonítható, melyeket a gazdák jelenleg a földekre szórnak világszerte. Bár azon országok száma, melyek kirúgták a Monsantot és betiltották a vegyszereiket, egyre növekszik. A kémiai rovarölők használata egy olyan gyakorlat, melyet teljesen le kell állítani, és új módszereket kell alkalmazni, mielőtt túl késő lenne.

2014-ben a Monsanto mégis közel 16 milliárd dollárt termelt, és bizonyosan nem szeretnének semmi újat, ami a pénz áramlásának útjába állna. Ez a bevétel egy sor erőforrást és lehetőséget biztosít számukra, hogy elnyomjanak mindenféle információt, amely kárt okozhatna a számukra.

Mint ahogy Paul Stamet szabadalma is. Paul rájött, hogyan kell használni az anyatermészet saját alkotásait, hogy távol lehessen tartani a rovarokat, hogy elpusztítsák a növényeket. Ezek az úgynevezett OKOS növényvédőszerek. Ezek a biológiai kártevőirtók egy biztonságos és szinte állandó megoldást nyújtanak több mint 200.000 fajta rovar kontrollálására, és ez a "varázslatos" gombáknak köszönhető.

Nem mennénk bele a sajátosságaiba, hogyan is működnek, a legtöbben talán nem is értenénk, de összefoglalva a lényege az, hogy vesznek patogén gombákat (gombák, melyek elpusztítják a rovarokat), és megváltoztatják őket, hogy ne termeljenek spórákat. Ez viszont vonzza a rovarokat, amelyek megeszik, majd maguk a rovarok belülről kifelé gombává változnak!Azok számára, akik maguk szeretnének kutatni a témában, a cikk alján található néhány link segítséget nyújthat.

Ahogy egyre több ember ébred rá a Monsanto vegyi anyagainak és a GMO élelmiszerek káros hatásaira, a valóban tápláló, vegyszermentes, GMO-mentes bioélelmiszerek iránti igény egyre inkább nő. Egyre több közösségi kert és városi erdő jön létre. Egyre többen kezdenek ételt termeszteni a pázsit nevelése helyett. A permakultúra (2) egyre szélesebb körben közismert, és egyre többen értik meg a szükségességét. Jelentős paradigmaváltás van folyamatban, ahogy a kollektív tudat kitágul és felébred.

Igazán izgalmas és nagyszabású időket élünk. Látjuk összeomlani a régi világot és hatalmi struktúrát, ahogy nap mint nap egyre többen eszmélünk rá a dolgokra, és lépünk fel közösen, hogy létrehozzunk egy egészséges és fenntartható működési módot, hogy együtt tudjunk élni ezen a bolygón. Az idő elérkezett. Meg tudjuk csinálni!

A fent említett szabadalom:
http://www.google.com/patents/US7122176

Paul összes szabadalmának a listája:
https://patents.justia.com/inventor/paul-edward-stamets

Rengeteg információ Paul Stametsről:
http://www.fungi.com/about-paul-stamets.html

Paul Stamets Wikipédia oldala:
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Stamets

Forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat