Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Hírek

Lakberendezés a tudatosság jegyében

A Környezetvédelmi Világnap ismét felhívta figyelmünket a tudatosabb életre. Ennek jegyében nézzük miként tudjuk akár a lakberendezésbe is belecsempészni.

Rég elmúlt már az az idő, amikor a raklapról azt gondoltuk, hogy ronda, és csak arra való, hogy a raktárban ne a padlón álljanak az áruk. A lakberendezők újabb és újabb ötletekkel lepnek meg bennünket. Természetesen nem kell szakembernek lenni, lelkes amatőr barkácsolók is jól használhatják a régi, vagy új raklapokat. Újak már 2500 forinttól, használtak 1700 körül beszerezhetők. Érdemes még a selejt raklapokat is szemügyre venni, akadhat újrahasznosítható részük.
A raklapból készülhet ágyrács, előszobafal, komód, konyhai edénytartó, udvari homokozó, tálalóasztal, vagy éppen kutyasarok, de számtalan egyéb variáció is lehetséges. Változatos a kivitelezés módja, akad, aki ügyes festéssel úgy alakítja a lapot, hogy fel sem ismerhető, mi volt az eredeti funkciója. Más direkt kérkedik azzal, hogy az újrahasznosítás bajnoka, és még az EUR feliratot is rajta hagyja.

Ülőalkalmatosságok:Asztalok:Ágyak:Tárolás:Kerti bútorok:

 

Képek:szinesotletek.blog.hu


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat