Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Falu

Működő tévéadóra is licitálhatunk

Egy kisebb város ellátására képes tévéadó állomásra is licitálni lehet azon az aukción, amelyen a Magyarországon Philips tévéket gyártó TP Vision gyártósorait, műszereit árverezik el.

A hazánkból elköltöző székesfehérvári tévégyártó több mint ezer tételét öt fordulóban értékesítik. Az első árverés már sikerrel lezárult, de a most kezdődő második fordulóban még intenzívebb érdeklődést várnak a szervezők, ugyanis tovább bővült a használt berendezések választéka.
Új fordulóhoz érkezett a héten a volt székesfehérvári tévégyár eszközeinek internetes kiárusítása. Ezúttal a mérőműszerek és a gyártóberendezések mellett egy működő tévéadóra is licitálni lehet – nyilatkozta az aukciót szervező cég ügyvezetője.
Kocsis Csaba elmondta, a tévéadó felépítéséből adódóan akár egy kisebb város kábeltévés ellátására is tökéletesen alkalmas. A gyárban ugyanis 15 analóg és 8 digitális csatornát szolgáltatni képes állomással tesztelték a készülékek vételi funkcióját. A kábeltévés rendszerek fejállomásaként használható eszközhöz most mélyen ár alatt hozzájuthat a szerencsés licitáló.
Az árverésen a működő tévéadón kívül lesznek egyéb érdekességek, mint például egy komplett mérőlabor és hangtechnikai mérőberendezések is. Szakértők szerint azonban a legnagyobb kereslet a monitorok, vezérléstechnikai eszközök, mérőműszerek és elektronikai cikkek, valamint a polcrendszerek, tárolóeszközök iránt várható. A teljes fényképes kínálat már böngészhető és a licitek leadhatók az Intergavel Aukciószervező Kft. árverezési oldalán.
Összesen mintegy ezer termékre lehet online alkudni. Az öt aukcióból álló árveréssorozat egész év végéig tart, az első kör a múlt héten zárult. A tapasztalatok szerint az árveréseken nemcsak a műszerészek, gyárak képviselőit érdeklik a bemutatott tételek, hanem az otthoni felhasználás, barkácsolás miatt is jelentkeznek résztvevők.

J.E.


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat