Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Falu

Megújult a Másoló Futár eszközparkja

Jelentős infrastruktúrafejlesztést hajtott végre a Másoló Futár Kft. A vállalat a beruházáshoz 14,8 millió forintos támogatást kapott az Európai Uniótól és a Magyar Államtól.

Több új, nagyteljesítményű berendezéssel fejlesztette eszközparkját az 1999-ben alapított, budapesti központú Másoló Futár Kft. A 22,76 millió forintos beruházást az Európai Unió és a Magyar Állam 65 százalékos, 14,8 millió forintos támogatásban részesítette.
A fejlesztés során beszerzett eszközök között van egy Ricoh Pro907EX nyomdagép, amely a beépített Web Image Monitor megoldásnak köszönhetően akár távolról, számítógépes kapcsolattal is vezérelhető. A társaság által megvásárolt másik két berendezés egy Ricoh Pro C751 SRA3+ professzionális színes nyomdagép és egy Lamitrade MD-460 fóliázó gép. A modern műszaki megoldásoknak köszönhetően gyorsabbá válik a munka, a manuális beállítások minimalizálásával pedig csökken a dolgozók fizikai leterheltsége is. Az új eszközök áramigénye lényegesen alacsonyabb, mint a régebbi gépeké, a speciális zajvédő burkolatnak köszönhetően pedig jelentősen csökken a dolgozók és a környezet terhelése.
Az infrastruktúrafejlesztési beruházás révén bővülő termékpalettának köszönhetően az ügyfélkör növekedését várja a társaság.

J.E.


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat