Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Cég

Forgókemencék a hotelben

Sveba-Dahlen eszközök szállításáról állapodott meg a Kogép és a Danubius Hotels


Akár 70 százalékos erőforrás megtakarítás

Magyar közreműködésű kutatási projekt segíti a párhuzamos programozás költségeinek csökkentését


A tengerentúlról is érdeklődnek a magyar gumigyár gépei iránt

Ázsiai és amerikai vevők is jelezték már előzetesen, hogy szeretnék megvásárolni egy bezárt magyarországi gumigyártó üzem berendezéseit. A tételeket online árverésen értékesítik, a teljes kikiáltási érték több tízezer euró lesz. Az biztos, hogy a hazai piacon ez lesz a 2016-os év első nagy volumenű ipari aukciója.

Tabletkasszával nyitott az exkluzív cipőbolt

Megnyitotta első magyarországi üzletét a MUSETTE cipőbolt a Váci utcában. Az elegáns divatáruházban a kasszának is stílusosnak kell lennie, így tablet alapú pénztárgépet használnak, amely elegáns, kicsi és trendi, ám egy PC-kassza tudását hordozza. A vezetők a nyitás pillanatától kereskedelmi háttérrendszer segítségével koordinálják az üzleti folyamatokat.

Növeli hatékonyságát az EuroFamily

Nagy projektbe kezdett a Laurel az EuroFamily bolthálózatnál. A sikeres első bevezetés után megkezdődött a teljes bolthálózat átállítása. A Laura kasszaszoftvert a társaság nemrégiben bevezetett Vectory ERP rendszerével kellett összehangolni. A korszerűsítés nyomán csökken az árazásra fordított idő és jelentősen gyorsul a kiszolgálás tempója az érintőképernyős kasszazónákban.

Tesco digitális pupillamérő

A bevált online aukciós módszerrel értékesíti optikai szalonjainak feleslegessé vált berendezéseit a Tesco. A listán az optikus szakemberek, szemészek számára jól ismert és nélkülözhetetlen eszközök szerepelnek.

Újabb partnerrel bővült a SuperShop program

Csatlakozott a SuperShop rendszerhez a PrimaNet.hu online szakáruház, a Prímagáz e-kereskedelmi üzletága. A kártyabirtokosok októbertől az online vásárlások után kedvezménypontokban részesülnek. A SuperShop Magyarország leggyorsabban fejlődő többpartneres hűségprogramja.

Új partnerüzletet nyitott Soroksáron az Elektro Outlet

Bevált a franchise a műszaki cikkek kereskedelmében

Megkezdődött a Butlersnél a ProBasic rendszer bevezetése

Sikeres volt az első Butlers üzlet átállítása a ProBasic kereskedelmi rendszerre. Az informatikai fejlesztést a lakberendezési áruház költözésével párhuzamosan, fennakadás nélkül valósították meg, így a vásárlók ebből semmit nem vettek észre. A non-food szektor számára kifejlesztett megoldást a tervek szerint hamarosan az üzletlánc többi egységében is bevezetik.

Business Superbrands díjazott lett a Laurel márka

Idén nyolcadik alkalommal ítélte oda a Business Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a rangos díjat az üzleti márkáknak. A bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a Laurel Kft. eddigi sikerességét és hitelességét. Azért fontos szakmai elismerés ez, mert a jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Megduplázta e-kereskedelmi forgalmát a Prímagáz

A látogatók ötöde mobilról keres a termékek között


Több új szakemberre van szükség a Lőrinci gyárban

Az egyedi gépgyártással foglalkozó vállalkozás meglévő csarnokának méretei korlátozták a fejlődési lehetőségeket, így pályázatot nyújtottak be új csarnok építésére.

Pályázatok pörgették fel a sütőipari gépek piacát

Kiugróan jó évet zártak tavaly a sütőipari – pékipari, cukrászati – gépek forgalmazói. A teljes piac forgalma 2014-ben több mint négymilliárd forint volt – mondta Kocsis Csaba, a hazai piacvezető Kogép Kereskedelmi Kft. ügyvezetője. A fellendülés elsődleges oka, hogy több pályázati forrást is igénybe vehettek a vállalkozások.

Szolgáltatói centrumot hozott létre a Prímagáz

Megnyílt az első olyan szolgáltatói centrum Magyarországon, ahol a Prímagáz összes PB-gázt tartalmazó terméke kapható, sőt, megtalálható a műszaki gázok – nitrogén, acetilén, argon – széles választéka is. A Budapesten nyílt Príma Pontban fizetni is sokféleképpen lehet, készpénzt, PalackKártyát és bankkártyát is elfogadnak.

TÁMOGATTÁK A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI CSOMIÉP IRODÁJÁNAK FELÚJÍTÁSÁT

Korszerűsítette irodaépületét a hódmezővásárhelyi Csomiép Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft.

Százezreket spórolhatnak a hazai vállalkozások

Évente százezreket takaríthatnak meg a hazai kis- és középvállalkozások azzal, hogy többé nincs szükség saját elektronikus aláírásra vagy időbélyegzőre az elektronikus számlák kibocsátásához, ahogy természetesen postaköltségre sem.


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat