Kezdőoldal
HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu

Öko-Cég

Bármiből lehet tabletta

Tablettázógépek kerülnek kalapács alá.


 Ez kivételes alkalom az élelmiszeripari gyártóknak, hogy mélyen a normál piaci ár alatt jussanak hozzá ezekhez a különleges masinákhoz.
Szinte végtelen a vitamin-, étrendkiegészítő-, pezsgő-, koffein-, cukorpótló- és más tabletták sora. Még csak gyógyszertárnak sem kell lenni ahhoz, hogy ilyet készítsünk, a legtöbb élelmiszeripari gyártónál már kapható valamilyen tablettás termék.
A tablettázógépek azonban meglehetősen drágák, és nagyon sokáig működnek hibátlanul, ezért kivételes alkalom, hogy most használtan is hozzájuk lehet jutni egy online árverésen. Ha bárki azon gondolkodik, hogy bármilyen tablettás kiszerelést felvesz a kínálatába, egy használt gép jelentősen csökkentheti a fejlesztés anyagi terheit – mutatott rá a kereslet egyik mozgatórugójára az árverést szervező Intergavel Kft. vezetője. Kocsis Csaba hozzátette, a Rábapatonán működő, ismert hazai élelmiszergyártó, a Tutti Élelmiszeripari Kft. frissíti eszközparkját, így a már említett tablettázók mellett dagasztó, mixer, látványkemence, ipari kompresszor, térfogatmérős csomagológép, két behordógarat, gázzal működő hősugárzók és más berendezések várják, hogy még hosszú ideig szolgálhassanak a hazai kkv szektorban.
A december 15-ig tartó árverésen bármilyen regisztrált cég licitálhat.


Környezetvédelmi szervezetek

Ezen az oldalon megtalálja a környezetvédelmi szervezeteket elérhetőségekkel.

Közérdekű zöldinformációk
Veszélyes hulladékok begyűjtése

Az alábbi címeken a lakosság díjmentesen leadhatja a következő veszélyes hulladékokat...

GreenPortal - Zöld tanácsok, események, termékek és érdekességek gyűjtőhelye.

Együtt Európáért

HírekJövőKönyvProgramCégSuliFalu
ImpresszumMediaajanlat